Köhler-Paviljongen vart bygd i 1860 av rikmannssonen Johan Mandius Köhler (1821-1897) frå Stavanger. Etter grundig restaureringsarbeid er nå Køhler-Paviljongen på ny klar til å brukast til selskap, kurs og andre arrangement. Restaureringa er utført med autentiske detaljar, og 1800-talsatmosfæren er gjenskapt. Hovudsalen har plass til 36 gjester, og i Loftssalen er det plass til 30 deltakarar med konferanseoppsett. God mat er ein viktig ingrediens for alle gjester. Vi er stolte av å tilby mat frå jærkokken Heine Grov, og bruker førsteklasses lokale råvarer i rettar som er inspirert av 1800-talet, med rause porsjonar og tradisjonelle, lokale oppskrifter. På garden produserer me «Jæren Smak» svinekjøt og «Madame Köhlers Rabarbrasaft», som inngår i serveringa. Historieformidling, lokal mat og jærsk natur er saman med dei unike lokala med på å skapa ei spesiell oppleving for våre gjester.

Kart