Om oss

[Kalsa gårdsbakeri Cafe] På gården Kalsa på Brynhildsvollen ved Aursunden bor Tove og Geir Magne med fire unger: Eirin,  Ida (ivrig bakerassistent), Morten og Magnar, og en hel del melkekyr. Svigermor Anna Sofie trør også mer enn gjerne til når det trengs.

Sommerstua som ble satt opp på 1700-tallet er blitt et bakstehus helt utenom det vanlige. Her foregår alt på gammelmåten; baksten eltes, kjevles og smøres for hånd og stekes på takke.

Historien om Kalsa

Tove ville gjerne bruke ressurser fra egen gård i ei attåtnæring. For det å drive gård, er et familieprosjekt. Og jo flere som bidrar, jo bedre.

Etter en prøveperiode med lemsebaking, viste det seg at virksomheten var liv laga. Etter hvert som folk ble oppmerksomme på de nye lemsene fra norsiden av Aursunden, ble det også spørsmål om hun ikke kunne bake pjalt- og det kunne hun jo. Og nå bare øker etterspørselen.

Heidi Horven er med og baker og er nok det beste som har sjedd Kalsa Gårdsbakeri! Hun stiller opp når hun har mulighet for å hjelpe til å dekke den stadig voksende etterspørselen

Kart