Norsk Kulturarv / Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Del
Mariel Bull Jensen (30) er ansatt i Norsk Smaksskule fra og med 1. janaur 2021. Jensen skal jobbe med å utvikle Norsk Smaksskules eksisterende konsepter og nye prosjekter.

Norsk Smaksskule er inne i en fase hvor de skal utvikle nye prosjekter for framtida og styrker dermed staben med å ansette Mariel Bull Jensen etter at Per Ivar Berget sluttet i sin jobb fra 1. desember. Grunnet pandemien har Norsk Smaksskules aktivitet blitt både begrenset og endret i 2020 og nå rettes blikket fremover. Bull Jensen har hatt ulike roller innen matbransjen – senest som prosjektleder for Mat*Larm. 

Bull Jensen selv ser frem til å begynne i ny jobb. - Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å løfte og bane vei for nye spennende prosjekter i Norsk Smaksskule, sier hun. - Jeg ønsker å bidra til å spre kunnskap og sunne holdninger knyttet til mat, og på best mulig måte videreutvikle Norsk Smaksskule for fremtiden. Jeg er klar for en pangstart på 2021, og ser håp for fremtiden og Norsk Smaksskule.

- Vi ønsker å definere nye prosjekter for framtida og ønsket derfor å finne noen som kan komme inn og være med å utvikle Norsk Smaksskule videre. Vi ser på Mariel som en kanonsignering for smaksskulen og ser frem til å få henne med på laget, sier prosjektleder, Tor Valdvik. 

Publisert 
Tirsdag, 22 desember, 2020
Les også 

Valgkomiteens innstilling til nytt styre i Norsk Kulturarv er no klar. Her kan du lesa innstillinga samt lesa om bakgrunnen til kvar enkelt som er foreslått. Styremedlemmane blir endeleg vald på Norsk Kulturarvs årsmøte seinare i år.
Norsk Smaksskules nye filmprosjekt, Kokkekompis er underveis - med Isak Qvenild Vikin(11) i hovedrollen. Der skal Isak og Arne Brimi lære hverandre og norske barn tips og triks på kjøkkenet.
Foto: Guro Bredenbeck
(Foto: Guro Bredenbeck) Stiftelsen UNI har nok en gang bevilget penger til ny "Ta et tak"- aksjon. De bevilget på sitt siste styremøte 10 millioner kroner til Norsk kulturarv ,for at vi kan sette i gang en ny runde av denne populære aksjonen. Stiftelsen UNI er en allmennyttig stiftelse som gir økonomisk støtte til tiltak som verner mennesker og fortidsminner. Stiftelsens ideelle formål er å fremme allmennyttig virksomhet innen skade- og miljøvern. Hensikten er å bidra til en trygg utvikling i det norske samfunn. Stiftelsens bidrag skal i første rekke være økonomisk støtte til prosjekter og påskjønnelse til institusjoner og enkeltpersoner. Dette blir 15. aksjonen vår siden starten i 1998. Med denne tildelinga vil over 53,5 millioner kroner være utdelt til over 3 500 prosjekter i hele Norge – En viktig del av Norsk Kulturarvs formål om å bidra til å sikre kulturarven vår for kommende generasjoner, gjennom bærekraftig bruk langs kysten, i innlandet og i bystrøk.
Denne våren har Norsk Smaksskule startet opp med direktesendinger på Facebook for å gi dere faglig påfyll og inspirasjon til hvordan dere kan jobbe med smak, mat og råvarer med barna. Pandemiåret har gjort at Norsk Smaksskule ikke har fått muligheten til å holde kurs for skole- og barnehagelærere, derfor har vi vært nødt til å tenke i nye baner.