Norsk Smaksskule lanserer nå et nytt kurskonsept for lærere og barnehagelærere. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Vil du være en av de første til å prøve Norsk Smaksskule Volum 2?

Søknadsfristen for Norsk Smaksskules ordinære kurs til høsten er nå gått ut. Nå lanserer vi et nytt konsept. 

Vol2 kurset er for deg som vil lære enda mere om mat, ernæring og kosthold av Einar, men inneholder også «Learning by doing» i form av kurs med Andre Løvaas og Per Ivar Berget. Andre Løvaas er landslagssjef på det Norske Bakelandslaget, og er regnet som den med mest kunnskap om baking i Norge.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.  Kurset er for både skole- og barnehageansatte og vil finne sted i NOFIMA’s lokaler i Ås, Akershus – like utenfor Oslo. Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, baking og smaking.

Sted: Nofimas lokaler i Ås, Akershus
Tidspunkt: 2. og 3. oktober 2018
Pris: Kr. 3.500
Søknadsfrist: 15. August
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING SENDES TIL tor@kulturarv.no.

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...