Norsk Smaksskule arrangerer for 7. år på rad gratis kursrekker for lærere og barnehagelærere. Nå er søknadsskjemaet for høstens oppstartskurs ute.

I 2013 startet Norsk Smaksskule med gratis kurs for lærere og barnehagelærere. Siden har smaksskulen kurset over 1000 skole- og barnehageansatte i hvordan man kan jobbe med barn for å skape positive atferdsendringer knyttet til mat, smak og kosthold, samt bygge kunnskap og holdninger til norsk matkultur. Til høsten arrangeres det seks kurs i henholdsvis Oslo, Bergen, Lom og Trondheim. Det vil bli holdt to kurs i både Lom og Oslo.Kursene er oppsatt på følgende datoer:

 

  • OSLO 19. OG 20. AUGUST MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • BERGEN 22. OG 23. AUGUST MED EINAR RISVIK OG FRODE SELVAAG
  • LOM 26. OG 27. AUGUST MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI
  • TRONDHEIM 28. OG 29. AUGUST MED EINAR RISVIK OG PER IVAR BERGET
  • OSLO 2. OG 3. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • LOM 5. OG 6. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI

Søknadsskjema til kurset finner du her. 

 

For spørsmål omkring Norsk Smaksskule ta kontakt på tor(A)kulturarv.no eller tlf 951 76 019.