Det er sju år siden Norsk Smaksskule startet opp med kurs for skole- og barnehagelærere. Nå ruller smaksskulen videre og søknadsskjemaet for Norsk Smaksskule er ute. (Foto: Ingrid Blessom/Norsk Kulturarv)

Norsk Smaksskule vil høsten 2020 vil ha kurs i henholdsvis Oslo, Kristiansand, Lom og Trondheim. Kursene går over to dager – èn teoridag med Einar Risvik og èn dag med praktiske øvelser sammen med kokk.

Kursavgiften er på kroner 1 000,-. Dette inkluderer todagers kurs inkludert lunsj.

Kursoppsettet ser slik ut:

Kristiansand 18.-19. august
Trondheim 20.-21. august
Lom 24.-25. august
Lom 25.-26. august
Oslo 31. august-1. september
Oslo 3.- 4. september

SØKNADSSKJEMAET FINNER DU HER.(KLIKKBAR)

Les også

Olavsrosa tildelt Ivaregga

Ivaregga har blitt tildelt Norsk Kulturarv`s kvalitetsmerke, Olavsrosa. Den ble utdelt av Erik Lillebråten, direktør i Norsk Kulturarv. Fagrådet i Norsk Kulturarv si vurdering: Plassen har kulturhistorisk verdi knyttet til Røros kobberverk, som betydde mye for utviklingen av Tolga. Bygningene...

Olavsrosa tildelt Børkjens gård

For 20 år siden ble Jarle og Marit Tveit gårdeiere i Hamrabø i Suldal. Børkjenes gård med sine 40 tilhørende bygninger har gitt den tidligere regnskapsføreren og kona nok å henge fingrene i. Tidlig i sommer mottok de Olavsrosa som...

Utdeling av den nasjonale kulturlandskapsprisen 2023 til Skjolden Beitelag

Den nasjonale Kulturlandskapsprisen 2023 er i dag 23.08.2023 tildelt Skjolden beitelag for deira arbeid og engasjement for kulturlandskapet i Mørkridsdalen.Mørkridsdalen landskapsvernområde (LVO) vart oppretta 7. august 2009 samstundes med Breheimen nasjonalpark. LVO grensar til nasjonalparken, og er ein viktig innfallsport...