Det er sju år siden Norsk Smaksskule startet opp med kurs for skole- og barnehagelærere. Nå ruller smaksskulen videre og søknadsskjemaet for Norsk Smaksskule er ute. (Foto: Ingrid Blessom/Norsk Kulturarv)

Norsk Smaksskule vil høsten 2020 vil ha kurs i henholdsvis Oslo, Kristiansand, Lom og Trondheim. Kursene går over to dager – èn teoridag med Einar Risvik og èn dag med praktiske øvelser sammen med kokk.

Kursavgiften er på kroner 1 000,-. Dette inkluderer todagers kurs inkludert lunsj.

Kursoppsettet ser slik ut:

Kristiansand 18.-19. august
Trondheim 20.-21. august
Lom 24.-25. august
Lom 25.-26. august
Oslo 31. august-1. september
Oslo 3.- 4. september

SØKNADSSKJEMAET FINNER DU HER.(KLIKKBAR)

Les også

Program for Norsk Kulturarv`s årsmøte 2024

Nå er programmet for Norsk Kulturarv`s årsmøte i Hardanger klart. Lenke til program og påmelding ligger under her. Har du lyst til å delta på årsmøtet digitalt? Da kan du sende en epost til post@kulturarv.no og melde deg på der....

«Ta et tak» 2024-25

10 millioner til ny «Ta et tak»-aksjon (Foto: Anne Hjetland) I styremøtet sitt 28. februar, tildelte Stiftelsen UNI 10 millioner kroner til Norsk kulturarv til en ny «Ta et tak»-aksjon for 2024-25. Dette blir den 17. aksjonen siden starten i...

Kulturminnedagene 2024. «Spor, nettverk og forbindelser»

(Foto: Hans Martin Østerhaug) Bli med som arrangør av Kulturminnedagene og søk om 30.000,- i arrangementsstøtte før fristen 19. april! I år avholdes Kulturminnedagene i tidsrommet 31. august til 8. september. Temaet for årets festival er «Spor, nettverk og forbindelser» og...