Det er sju år siden Norsk Smaksskule startet opp med kurs for skole- og barnehagelærere. Nå ruller smaksskulen videre og søknadsskjemaet for Norsk Smaksskule er ute. (Foto: Ingrid Blessom/Norsk Kulturarv)

Norsk Smaksskule vil høsten 2020 vil ha kurs i henholdsvis Oslo, Kristiansand, Lom og Trondheim. Kursene går over to dager – èn teoridag med Einar Risvik og èn dag med praktiske øvelser sammen med kokk.

Kursavgiften er på kroner 1 000,-. Dette inkluderer todagers kurs inkludert lunsj.

Kursoppsettet ser slik ut:

Kristiansand 18.-19. august
Trondheim 20.-21. august
Lom 24.-25. august
Lom 25.-26. august
Oslo 31. august-1. september
Oslo 3.- 4. september

SØKNADSSKJEMAET FINNER DU HER.(KLIKKBAR)

Les også

Stiftelsen Norsk Kulturarvs ærespris 2022

Helle Hundevadt er i dag tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarv sin ærespris for 2022. Prisen ble utdelt av styreleder Jørn Holme. Styrets begrunnelse: Helle Hundevadt har utvist et enormt engasjement for å utvikle og skape opplæringstilbud for både skoleungdom og voksne....

10 millioner til ny «Ta et tak»-aksjon

Foto: Thor Thingbø I styremøtet sitt 24. august, tildelte Stiftelsen UNI 10 millioner kroner til Norsk kulturarv til en ny «Ta et tak»-aksjon for 2022-23.Dette blir 16. aksjonen siden starten i 1998.Med denne tildelinga vil over 63,5 millioner kroner være...

Nytt skoleår på Hjerleid skole- og håndverkssenter

(Alle foto: Torunn Elise Kveen) Mandag starta 75 elever opp på Hjerleid skole- og håndverkssenter. Skolen gir utdanning i tradisjonshåndverksfagene treskjæring, møbelsnekring, smiing, som og tekstil, byggeteknikk, maling og overflateteknikk. Hjerleid handverkskole ble etablert i 2004 og er eid av...