Under sitt besøk på Washingborough Academy i England ble Einar Risvik fra Norsk Smaksskule intervjua av BBC Lincolnshire om hva smaksskulen kan lære fra den prisbelønnede skolens pionerarbeid innen smak og kosthold.

Washingborough Academy er en prisbelønnet skole i England som har satt mat i sentrum av «all» læring i skolen. De har egne urtehager for hver klasse, de gjennomfører systematiske smaksøvelser for å stimulere barna til å spise mer sunt og variert og har mat som en integrert del av alle fag. I slutten av juni var Norsk Smaksskule sammen med en delegasjon fra samarbeidskommunen, Østre Toten kommune i England for å hente inspirasjon og idèer til sitt arbeid i Norge.

BBC Radio fattet interesse for besøket og gjorde et 17 minutter langt intervju med Norsk Smaksskules egen Einar Risvik. Intervjuet kan høres i toppen av artikkelen. 

Les også

Program for Norsk Kulturarv`s årsmøte 2024

Nå er programmet for Norsk Kulturarv`s årsmøte i Hardanger klart. Lenke til program og påmelding ligger under her. Har du lyst til å delta på årsmøtet digitalt? Da kan du sende en epost til post@kulturarv.no og melde deg på der....

«Ta et tak» 2024-25

10 millioner til ny «Ta et tak»-aksjon (Foto: Anne Hjetland) I styremøtet sitt 28. februar, tildelte Stiftelsen UNI 10 millioner kroner til Norsk kulturarv til en ny «Ta et tak»-aksjon for 2024-25. Dette blir den 17. aksjonen siden starten i...

Kulturminnedagene 2024. «Spor, nettverk og forbindelser»

(Foto: Hans Martin Østerhaug) Bli med som arrangør av Kulturminnedagene og søk om 30.000,- i arrangementsstøtte før fristen 19. april! I år avholdes Kulturminnedagene i tidsrommet 31. august til 8. september. Temaet for årets festival er «Spor, nettverk og forbindelser» og...