Under sitt besøk på Washingborough Academy i England ble Einar Risvik fra Norsk Smaksskule intervjua av BBC Lincolnshire om hva smaksskulen kan lære fra den prisbelønnede skolens pionerarbeid innen smak og kosthold.

Washingborough Academy er en prisbelønnet skole i England som har satt mat i sentrum av «all» læring i skolen. De har egne urtehager for hver klasse, de gjennomfører systematiske smaksøvelser for å stimulere barna til å spise mer sunt og variert og har mat som en integrert del av alle fag. I slutten av juni var Norsk Smaksskule sammen med en delegasjon fra samarbeidskommunen, Østre Toten kommune i England for å hente inspirasjon og idèer til sitt arbeid i Norge.

BBC Radio fattet interesse for besøket og gjorde et 17 minutter langt intervju med Norsk Smaksskules egen Einar Risvik. Intervjuet kan høres i toppen av artikkelen. 

Les også

100 millioner til kirkebevaring

(Tekst: Bygg og Bevar, Foto: Marlen Langeland Hagen, Bygg og Bevar) Regjeringen har en ambisjon om at man raskt skal komme i gang med bevaringsarbeidet på kirkene. Derfor er det nå bevilget 100 millioner i reviderte nasjonalbudsjett til kirkene. Bevilgningene...

Else «Sprossa» Rønnevig hedres med europeisk kulturminnepris

Else «Sprossa» Rønnevig fra Lillesand er tildelt prestisjeprisen De europeiske kulturminneprisene / Europa Nostra Awards 2024 i kategorien Heritage Champions. Prisen vinner hun for sin mangeårige innsats for norsk og europeisk kulturarv.  (Foto: Eva Kylland) I over femti år har...

Program for Norsk Kulturarv`s årsmøte 2024

Nå er programmet for Norsk Kulturarv`s årsmøte i Hardanger klart. Lenke til program og påmelding ligger under her. Har du lyst til å delta på årsmøtet digitalt? Da kan du sende en epost til post@kulturarv.no og melde deg på der....