Tirsdag 22. august ble Norsk Smaksskule 2017/18 sparket i gang med kurs i Oslo.

​Norsk Smaksskule går i disse dager inn i sitt femte år med kurs og oppfølging av skole- og barnehageansatte. Målet er å skape varige positive atferdsendringer knyttet til mat og kostholdsvaner blant barn og unger. Det er ikke noe latmannsliv dr Agric Einar Risvik går inn i i disse dager. Han skal nemlig også i år holde foredrag på samtlige kurs. Kursene i år foregår i Haugesund, Trondheim, Lom og to kurs i Oslo. Med sitt åtte timer lange foredrag vet Risvik med andre ord godt hva han har å drive med i ukene fremover – i tillegg til sitt virke som seniorforsker på NOFIMA. I morgen er dag to for den første gruppa. Da skal de ha smakskurs med Ståle Johansen og Wenche Andersen på Gamle Rådhus i Oslo.

Kursene i høst samler ca 200 lærere og barnehagelærere fra alle landets fylker. Interessen har i år, som årene før, vært stor og kursrekkene er smekkfulle av kunnskapshungrige lærere og barnehagelærere som vil hjelpe dagens barn å bli bevisste forbrukere. Kursene i år er på følgende steder:

Oslo (22. og 23. august), Haugesund (24. og 25. august), Trondheim (28. og 29. august), Oslo (4. og 5. september) og Lom (11. og 12. august)

Kursholdere er Einar Risvik, Ståle Johansen, Wenche Andersen, Mikael Forselius, Frode Selvaag og Arne Brimi. 

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...