Tidligere i høst lanserte Norsk Smaksskule et nytt kurskonsept, Volum 2, med fokus på involvering og deltakelse. Dette ble så vellykka at det nå er planlagt et nytt kurs i Lom i januar.

Kurskonseptet Volum 2 – som gikk av stabelen i Ås tidligere i høst har fått svært gode tilbakemeldinger fra de som deltok på kurset. På bakgrunn av dette har Norsk Smaksskule nå besluttet å arrangere et nytt volum 2-kurs i Lom i Gudbrandsdalen 21.-22. januar 2019. Kursholdere vil bli Arne Brimi, Einar Risvik og Per Ivar Berget.

Arne Brimi er en av Norges best kjente og folkekjære kokker. Han initierte Norsk Smaksskule for over ti år siden og vil være en av kursholderne i Lom i januar.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk. 12 av disse årene var han kjøkkensjef på Arne Brimis Vianvang.

Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Kurset vil finne sted i Lom i Gudbrandsdalen.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, praktiske øvelser og smaking.

Sted: Lom
Tidspunkt: 21. og 22. januar 2019

#SØKNADSINFORMASJON, PROGRAM OG PRIS PÅ NORSK SMAKSSKULE VOLUM 2 I LOM 21.-22. JANUAR 2019 VIL KOMME SNART#