
I høst startet Norsk Smaksskule opp et nytt kurskonsept med mer vekt på involvering og deltakelse kalt "Norsk Smaksskule volum 2": Nå er søknadsskjemaet til nytt kurs ute.
Arne Brimi er en av Norges best kjente og folkekjære kokker. Han initierte Norsk Smaksskule for over ti år siden og vil være en av kursholderne i Lom i januar.
Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.
Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.
Kurset vil finne sted i Lom i Gudbrandsdalen.
Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, praktiske øvelser og smaking.
PROGRAM FOR KURSET
Mandag 21. Januar
08.00-08.15: Registrering
08.15-11.00: Kurs med Arne Brimi
12.00-13.00: Lunsj på Brimibue
12.00-16.00: Kurs med Einar Risvik
16:00-16.30: Smaker av bygg servert fra Brimibue
19.00-22.00: Arne inviterer til en matkveld med han på Brimibue Dette er inkludert i kurset. Drikke betaler man selv.
Tirsdag 22. Januar
09.00-13.00: Praktisk matkurs på skolekjøkkenet.
Her skal vi ha temaet fisk og grønnsaker. Vi lager vår egen lunsj. Alle deltagere får utdelt forstykker.
13.00-13.30: Opprydding og vask
14.00-15.00: Oppsummering og avslutning på Fossberg
Vi tar forbehold om små endringer i kurset.
Adresse dag 1: Brimibue
Adresse dag 2: Lom ungdomsskole og Fossberg
Hotellovernatting og reise må betales av deltaker selv. Vi har holdt av noen rom på Fossberg Hotel. Disse kan bestilles ved å si at du skal på kurs med Norsk smaksskule v/ Tor Valdvik.
Sted: Lom
Pris: Kr 4 500 inkl middag og alle måltider
Tidspunkt: 21. og 22. januar 2019
Påmelding eller andre spørsmål sendes til tor@kulturarv.no
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla.