Liantunet med Inge Johnsen(t.v) i spissen blir en en del av Stiftelsen Norsk Kulturarvs næringsnettverk.

Norsk Kulturarv har mange hundre medlemmer fra organisasjoner og næringsdrivende, som jobber med basis i den norske kulturarven. Nå blir Liantunet med kokk og gründer, Inge Johnsen en del av dette nettverket. Liantunet og Norsk Smaksskule har de siste årene etablert et god og nært samarbeid. Sammen deler de tanken om mat som en sentral del av kulturen og kulturarven vår. Johnsen og Liantunet er svært opptatt av det han kaller «lokalmat på hvermansens fat» – at lokalmat skal være tilgjengelig og oppnåelig for alle.
Norsk Smaksskule og Liantunet har gjennom flere år jobbet sammen i et kostholdsnettverk i regi av Gjensidigestiftelsen og vil også søke å forsterke og utvikle sitt samarbeid i månedene og årene som kommer.

Les også

Stiftelsen Norsk Kulturarv inn i referansegruppe

Setersatsing i årets jordbruksoppgjør (Foto: Randi Valde) Fjellbeitene er ein viktig ressurs, men med tilgang på all verdens ressursar og import av matvarer, er våre eigne blitt mindre lønnsame. På 100 år har 90 000 setre blitt til 900, og...

Gode smakar, framifrå ungdom og fullt hus

Opning av utstillinga « Ungdommens matfat i Innlandet» vart ein stor dag for Norsk Smaksskule, for ungdommar og lærarar som har vore med på prosjektet og sist men ikkje minst Maihaugen. Utstillinga er ein del av Maihaugen si utstilling «Mat-mer...

Møte med Kulturmiljøutvalget – Norsk Kulturarvs innspill

Foto: Sygard Grytting Sammen med Foreningen Fredet har Stiftelsen Norsk kulturarv i dag møtt Kulturmiljøutvalget i innledende og viktig møte med tanke på arbeidet med den nye «Kulturmiljøloven». Det vi – som interesseorganisasjon for eiere av fredete og verna kulturminner...