Liantunet med Inge Johnsen(t.v) i spissen blir en en del av Stiftelsen Norsk Kulturarvs næringsnettverk.

Norsk Kulturarv har mange hundre medlemmer fra organisasjoner og næringsdrivende, som jobber med basis i den norske kulturarven. Nå blir Liantunet med kokk og gründer, Inge Johnsen en del av dette nettverket. Liantunet og Norsk Smaksskule har de siste årene etablert et god og nært samarbeid. Sammen deler de tanken om mat som en sentral del av kulturen og kulturarven vår. Johnsen og Liantunet er svært opptatt av det han kaller «lokalmat på hvermansens fat» – at lokalmat skal være tilgjengelig og oppnåelig for alle.
Norsk Smaksskule og Liantunet har gjennom flere år jobbet sammen i et kostholdsnettverk i regi av Gjensidigestiftelsen og vil også søke å forsterke og utvikle sitt samarbeid i månedene og årene som kommer.

Les også

Stiftelsen Norsk Kulturarvs ærespris 2022

Helle Hundevadt er i dag tildelt Stiftelsen Norsk Kulturarv sin ærespris for 2022. Prisen ble utdelt av styreleder Jørn Holme. Styrets begrunnelse: Helle Hundevadt har utvist et enormt engasjement for å utvikle og skape opplæringstilbud for både skoleungdom og voksne....

10 millioner til ny «Ta et tak»-aksjon

Foto: Thor Thingbø I styremøtet sitt 24. august, tildelte Stiftelsen UNI 10 millioner kroner til Norsk kulturarv til en ny «Ta et tak»-aksjon for 2022-23.Dette blir 16. aksjonen siden starten i 1998.Med denne tildelinga vil over 63,5 millioner kroner være...

Nytt skoleår på Hjerleid skole- og håndverkssenter

(Alle foto: Torunn Elise Kveen) Mandag starta 75 elever opp på Hjerleid skole- og håndverkssenter. Skolen gir utdanning i tradisjonshåndverksfagene treskjæring, møbelsnekring, smiing, som og tekstil, byggeteknikk, maling og overflateteknikk. Hjerleid handverkskole ble etablert i 2004 og er eid av...