Denne våren har Norsk Smaksskule startet opp med direktesendinger på Facebook for å gi dere faglig påfyll og inspirasjon til hvordan dere kan jobbe med smak, mat og råvarer med barna. Pandemiåret har gjort at Norsk Smaksskule ikke har fått muligheten til å holde kurs for skole- og barnehagelærere, derfor har vi vært nødt til å tenke i nye baner.

Hver onsdag fra 24.mars til og med 5.mai kl. 1700 har vi direktesending med Arne Brimi, Stina Algotson og Anna Olafsdottir. Stina har vært sentral i å få Sapere-metoden til Sverige og er styremedlem i Sapere international, som samler et titalls internasjonale aktører om praktiske prosjekter rettet mot barn, mat og helse. Anna Olafsdottir er forsker på barns matvaner ved universitetet i Island, og er også aktiv i Sapere International.

Dette er et gratis webinar der du får muligheten til å lære mer om mat og barn. Hver onsdag går Stina og Anna inn på nye temaer, og du kan i forkant og under direktesending stille spørsmål til foredragsholderne. Førstkommende onsdag er det Anna dere vil se på skjermen. Hun går inn på hvordan man kan lage sunne matvaner og atmosfæren rundt måltidet.

Se webinarene her.

Vi håper å seg deg!

 

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...