I forbindelse med vår nye vervekampanje ber vi nå eksisterende medlemmer fortelle hvorfor de er medlemmer av Magasinet Kulturarven. Av de som sender inn vil fem vinnere få bøker av Else Sprossa Rønnevig og Arne Brimi.

Norsk Kulturarv er en del av den frivillige kulturarv-familien og har over 1000 private medlemmer som får våre fagmagasin, Magasinet Kulturarven. Nå utfordrer vi våre medlemmer til å skrive to setninger om hvorfor de er medlem av Stiftelsen Norsk Kulturarv og sende til oss på e-post post@kulturarv.no. Vi vil plukke ut fem vinnere som får bøker av Else «Sprossa» Rønnevig og Arne Brimi. 

For å delta gjør du følgende:

1. Skriv to setninger om hvorfor du er medlem av Stiftelsen Norsk Kulturarv.

2. Send til post@kulturarv.no

De fem sitatene vi plukker ut vil bli brukt i en vervekampanje for Stiftelsen Norsk Kulturarv.

Dersom du ikke allerede er medlem, kan du melde deg inn ved å følge instruksjonene her eller å sende kodeord KULTURARV til 2090.

Vinnarerne får tilsendt Arne Brimis store kokebok fra Vianvang og en valgfri bok av Else Sprossa Rønnevig

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...