
I januar kommer den nye boka til Einar Risvik og Norsk Smaksskule på Pitch forlag.
I januar kommer Norsk Smaksskule og Einar Risvik med boka «Kresne barn» på Pitch forlag. Den er allerede nå tilgjengelig i bokhandelen på nett. Den kommer ikke fra i bokhandelene før i starten av januar, men de som er ivrige kan gi den bort i julegave med leveranse i

posten rett over jul.
Mat er godt. Mat er gøy. Mat er sosialt. Mat er helse.Vi forteller deg hvordan du med enkle grep kan endre dine og barnas matvaner. Få barna til å smake på ny mat, og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund for hele familien.Vi gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser for hele familien og enkle oppskrifter på hverdagsmat.
Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer. Visste du at hjernen kan skille mellom tre millioner lukter, at andre verdenskrig førte til overvektsproblematikk, eller at kål ertarmens plaster?Norsk Smaksskule ble etablert av Stiftelsen Norsk Kulturarv i 2012, i samarbeid med Arne Brimi. Norsk Smaksskule vil bidra til matglede, smaksglede og matkulturelle opplevelser – og skape positive atferdsend.
Boka kan bestilles fra Norli, Tanum, ARK og Haugen bok.