Mariel Bull Jensen (30) er ansatt i Norsk Smaksskule fra og med 1. janaur 2021. Jensen skal jobbe med å utvikle Norsk Smaksskules eksisterende konsepter og nye prosjekter.

Norsk Smaksskule er inne i en fase hvor de skal utvikle nye prosjekter for framtida og styrker dermed staben med å ansette Mariel Bull Jensen etter at Per Ivar Berget sluttet i sin jobb fra 1. desember. Grunnet pandemien har Norsk Smaksskules aktivitet blitt både begrenset og endret i 2020 og nå rettes blikket fremover. Bull Jensen har hatt ulike roller innen matbransjen – senest som prosjektleder for Mat*Larm. 

Bull Jensen selv ser frem til å begynne i ny jobb. – Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å løfte og bane vei for nye spennende prosjekter i Norsk Smaksskule, sier hun. – Jeg ønsker å bidra til å spre kunnskap og sunne holdninger knyttet til mat, og på best mulig måte videreutvikle Norsk Smaksskule for fremtiden. Jeg er klar for en pangstart på 2021, og ser håp for fremtiden og Norsk Smaksskule.

– Vi ønsker å definere nye prosjekter for framtida og ønsket derfor å finne noen som kan komme inn og være med å utvikle Norsk Smaksskule videre. Vi ser på Mariel som en kanonsignering for smaksskulen og ser frem til å få henne med på laget, sier prosjektleder, Tor Valdvik. 

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...