Boka til Einar Risvik og Norsk Smaksskule, Kresne barn er nå ute i alle norske bokhandlere.

I januar kom Norsk Smaksskule og Einar Risvik med bok. Den tilgjengelig i alle de fleste norske bokhandlene i Norge. Her er Norsk Smaksskules filosofi, metoder og tanker samlet mellom to permer. Boka kan kjøpes i alle de store norske bokhandlene. 

Om Kresne barn:

Med enkle grep kan du endre familiens matvaner. Få barna til å smake på ny mat og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund. Kresne barn gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer.

Les også

Kulturarven nr.95

Kulturarven nr.95 vil komme i postkassen til våre medlemmer i første halvdel av juni. Her er det mye fint lesestoff. Det er bare å glede seg.

Norsk Kulturarv`s årsmøte 2023 digitalt

Har du lyst til å delta på årsmøtet vårt digitalt i år? Da har du mulighet til å delta via Teams. Årsmøtet er onsdag 14.juni kl 18.00. Det fysiske møtet er i Risør. For å melde deg på så sender...

Utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård

Onsdag denne veka var det endeleg klart for utdeling av Olavsrosa til Øvre-Eide-Gård. På grunn av pandemien har dette vore utsett lenge. Nestleder i Norsk Kulturarv`s styre, Randi Bårtvedt delte ut kvalitetsmerket til dem. Det var storslått feiring og et...