Boka til Einar Risvik og Norsk Smaksskule, Kresne barn er nå ute i alle norske bokhandlere.

I januar kom Norsk Smaksskule og Einar Risvik med bok. Den tilgjengelig i alle de fleste norske bokhandlene i Norge. Her er Norsk Smaksskules filosofi, metoder og tanker samlet mellom to permer. Boka kan kjøpes i alle de store norske bokhandlene. 

Om Kresne barn:

Med enkle grep kan du endre familiens matvaner. Få barna til å smake på ny mat og gjør måltidet til en hyggelig samlingsstund. Kresne barn gir deg teorien bak, enkle tips og råd til gode valg i hverdagen, morsomme smaksøvelser og enkle oppskrifter på hverdagsmat. Boken gir deg også et innblikk i aktuelle temaer som hva et bærekraftig kosthold er, norsk og internasjonal matpolitikk, Nordens matkultur og -historie, genetikkens betydning for vekten vår og hvordan sanseapparatet vårt fungerer.

Les også

Stiftelsen Norsk Kulturarv inn i referansegruppe

Setersatsing i årets jordbruksoppgjør (Foto: Randi Valde) Fjellbeitene er ein viktig ressurs, men med tilgang på all verdens ressursar og import av matvarer, er våre eigne blitt mindre lønnsame. På 100 år har 90 000 setre blitt til 900, og...

Gode smakar, framifrå ungdom og fullt hus

Opning av utstillinga « Ungdommens matfat i Innlandet» vart ein stor dag for Norsk Smaksskule, for ungdommar og lærarar som har vore med på prosjektet og sist men ikkje minst Maihaugen. Utstillinga er ein del av Maihaugen si utstilling «Mat-mer...

Møte med Kulturmiljøutvalget – Norsk Kulturarvs innspill

Foto: Sygard Grytting Sammen med Foreningen Fredet har Stiftelsen Norsk kulturarv i dag møtt Kulturmiljøutvalget i innledende og viktig møte med tanke på arbeidet med den nye «Kulturmiljøloven». Det vi – som interesseorganisasjon for eiere av fredete og verna kulturminner...