Er du kreativ, nytenkjande og framoverlent? Vil du vera med å vidareutvikle Norsk Smaksskule? Vi søker offensiv og resultatorientert person i 6 månadars engasjement frå nyttår.

Om Norsk Smaksskule
Norsk Smaksskule er eit prosjekt i regi av Norsk Kulturarv som tilbyr kurs for skule- og barnehagetilsette som treng fagleg påfyll til korleis dei skal jobbe med smak, mat og råvarer med ungane. Dei siste åtte åra har vi kursa godt over tusen skule- og barnehagelærarar  gjennom vårt kompetansehevingsprogram. I tillegg har vi besøkt nær 200 skular og barnehager over heile landet. Norsk Smaksskule var i 2019 Norges kandidat i finala av Embla Nordic Food Awards i Reykjavik i kategorien barn og unge. 

Om stillinga

Covid-19 har gjeve utfordringar – no vil vi nytte tida til å sjå moglegheiter. Norsk Smaksskule skal gjennomføre eit intensivt prosjekt med fokus på innovasjon januar-juli 2020 og søkjer ein dyktig medarbeidar til dette i ei 60% stilling fram til og med juni. Det kan verta moglegheit for forlenging. Vi søkjer ein offensiv og resultatorientert prosjektmedarbeidar i engasjement som kan starte på stutt varsel – gjerne allereie frå januar. Medarbeidaren lyt vera viljug til å gjera varierte arbeidsoppgåver og ofte på stutt varsel.

Ser du på dette som ei spennande utfordring, send ein e-post om kvifor vi bør tilsette deg til tor@kulturarv.no. For spørsmål, ta kontakt med ein av kontaktpersonane.

 

Kontorplass i Vågå
Søknadsfrist: 18. desember

Erik Lillebråten                                                                        Tor Valdvik
Direktør, Norsk Kulturarv                                                       Prosjektleiar, Norsk Smaksskule
Tlf 909 71 257 / E: erik@kulturarv.no                                    T 951 76 019 / E: tor@kulturarv.no
 

Vil du vera med å spre matglede med Norsk Smaksskule?

 

Les også

Stiftelsen Norsk Kulturarv inn i referansegruppe

Setersatsing i årets jordbruksoppgjør (Foto: Randi Valde) Fjellbeitene er ein viktig ressurs, men med tilgang på all verdens ressursar og import av matvarer, er våre eigne blitt mindre lønnsame. På 100 år har 90 000 setre blitt til 900, og...

Gode smakar, framifrå ungdom og fullt hus

Opning av utstillinga « Ungdommens matfat i Innlandet» vart ein stor dag for Norsk Smaksskule, for ungdommar og lærarar som har vore med på prosjektet og sist men ikkje minst Maihaugen. Utstillinga er ein del av Maihaugen si utstilling «Mat-mer...

Møte med Kulturmiljøutvalget – Norsk Kulturarvs innspill

Foto: Sygard Grytting Sammen med Foreningen Fredet har Stiftelsen Norsk kulturarv i dag møtt Kulturmiljøutvalget i innledende og viktig møte med tanke på arbeidet med den nye «Kulturmiljøloven». Det vi – som interesseorganisasjon for eiere av fredete og verna kulturminner...