Hjem / Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Del
Norsk Smaksskule lanserer nå et nytt kurskonsept for lærere og barnehagelærere. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Vil du være en av de første til å prøve Norsk Smaksskule Volum 2?

Søknadsfristen for Norsk Smaksskules ordinære kurs til høsten er nå gått ut. Nå lanserer vi et nytt konsept. 

Vol2 kurset er for deg som vil lære enda mere om mat, ernæring og kosthold av Einar, men inneholder også «Learning by doing» i form av kurs med Andre Løvaas og Per Ivar Berget. Andre Løvaas er landslagssjef på det Norske Bakelandslaget, og er regnet som den med mest kunnskap om baking i Norge.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.  Kurset er for både skole- og barnehageansatte og vil finne sted i NOFIMA’s lokaler i Ås, Akershus – like utenfor Oslo. Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, baking og smaking.

Sted: Nofimas lokaler i Ås, Akershus
Tidspunkt: 2. og 3. oktober 2018
Pris: Kr. 3.500
Søknadsfrist: 15. August
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING SENDES TIL tor@kulturarv.no.

Publisert 
Fredag, 8 juni, 2018
Les også 

Kulturmiljøet «Vesllie» med dei to setrene der må fredast av Riksantikvaren, før utvidinga av nasjonalparken på Dovrefjell på uforståeleg vis øydelgg viktige spor etter forferdane våre. Ei «kulturmiljøfredning» inneber fyrst og fremst at ein nyttar fredning som reiskap for å ta vare på den viktige samanhengen og heilheita i miljøet. Den omfattar berre uteareala og det utvendige av bygningane, ikkje det innvendige.
Innfører nå løpende søknadsfrist på alle sine støtteordninger til bevaring av kulturminner. Foto viser Reidunn og Tore Wigen som har fått støtte til restaurering av naust i Solvorn, Luster i Sogn og Fjordane. Med på bildet er også styreleder i Kulturminnefondet Helen Bjørnøy og direktør Simen Bjørgen.
Av Kirsti Kolle Grøndahl, Styreleder i Stiftelsen Norsk Kulturarv
Hvert år deler Riksantikvaren ut en kulturminnepris, for å hedre den viktige innsatsen som gjøres for godt kulturminnevern. (Foto: Tidligere vinner: Hjerleid skole- og håndverkssenter)