Hjem / Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Del
Norsk Smaksskule lanserer nå et nytt kurskonsept for lærere og barnehagelærere. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Vil du være en av de første til å prøve Norsk Smaksskule Volum 2?

Søknadsfristen for Norsk Smaksskules ordinære kurs til høsten er nå gått ut. Nå lanserer vi et nytt konsept. 

Vol2 kurset er for deg som vil lære enda mere om mat, ernæring og kosthold av Einar, men inneholder også «Learning by doing» i form av kurs med Andre Løvaas og Per Ivar Berget. Andre Løvaas er landslagssjef på det Norske Bakelandslaget, og er regnet som den med mest kunnskap om baking i Norge.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.  Kurset er for både skole- og barnehageansatte og vil finne sted i NOFIMA’s lokaler i Ås, Akershus – like utenfor Oslo. Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, baking og smaking.

Sted: Nofimas lokaler i Ås, Akershus
Tidspunkt: 2. og 3. oktober 2018
Pris: Kr. 3.500
Søknadsfrist: 15. August
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING SENDES TIL tor@kulturarv.no.

Publisert 
Fredag, 8 juni, 2018
Les også 

Med Ivar Odnes sin bortgang, har vi i Stiftelsen Norsk Kulturarv mista ein av våre ivrigaste og viktigaste støttespelarar dei siste 10 åra. Ivar vart innvalgt som styrerepresentant for Norsk Kulturarv den 28. oktober 2009. Da hoppa han rett inn i stolen som nestleiar, og har òg vore leiar for styret. Han var valgt som representant for ein av stiftarane våre – Oppland Fylkeskommune.
For Kulturminnefondet er det viktig å ta vare på det store mangfoldet av kulturminner og kulturmiljøer som finnes. Også de «ulønnsomme» kulturminnene er vel verdt å ta vare på. (Foto: Einar Engen / Kulturminnefondet)
Norsk Smaksskule sitt nye konsept, Volum 2, vart arrangert 2. og 3 oktober. Kurset var fullteikna, og no ser smaksskulen på moglegheitene for fleire slike ekstrakurs. (Alle foto: Tor Valdvik / Norsk Kulturarv)
Mens folk flest hadde late dager, skar Gunnar Aasen og Svenn Kristian Barstad så flisene føk og svetten rant. Dessuten hadde gutta fra Levanger reist langt for å dyrke sin kjære hobby.