Hjem / Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Vil du prøve ut Norsk Smaksskules nye konsept?

Del
Norsk Smaksskule lanserer nå et nytt kurskonsept for lærere og barnehagelærere. Her er det førstemann til mølla som gjelder. Vil du være en av de første til å prøve Norsk Smaksskule Volum 2?

Søknadsfristen for Norsk Smaksskules ordinære kurs til høsten er nå gått ut. Nå lanserer vi et nytt konsept. 

Vol2 kurset er for deg som vil lære enda mere om mat, ernæring og kosthold av Einar, men inneholder også «Learning by doing» i form av kurs med Andre Løvaas og Per Ivar Berget. Andre Løvaas er landslagssjef på det Norske Bakelandslaget, og er regnet som den med mest kunnskap om baking i Norge.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.  Kurset er for både skole- og barnehageansatte og vil finne sted i NOFIMA’s lokaler i Ås, Akershus – like utenfor Oslo. Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, baking og smaking.

Sted: Nofimas lokaler i Ås, Akershus
Tidspunkt: 2. og 3. oktober 2018
Pris: Kr. 3.500
Søknadsfrist: 15. August
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING SENDES TIL tor@kulturarv.no.

Publisert 
Fredag, 8 juni, 2018
Les også 

På vakre Engeløy i Nordland kan du få oppleve hvordan doktoren og hans fru levde for over hundre år siden. Og doktorfruens kafé holder på tradisjonene, og serverer deilig møsbrømlefse, en lokal spesialitet Tekst og foto: Liv-Karin Edvardsen
- Norsk Smaksskule fyller i en viktig rolle for norske barn og unge, sa Lars Petter Bartnes under åpningen av Norsk Smaksskule på Sentralen i Oslo mandag 19. august.
21. – 25. august 2019 arrangeres Handverksdagene på Rørosmuseet for tjuende gang – et samlingspunkt for alle med interesse for antikvarisk handverk. Tilbakeblikk på disse tjue årene gir også et bilde på utviklingen i norsk bygningsvern: Fra en tid hvor bygningsvern handlet om kampen mot modernisering, der bevaringsverdige enkeltbygg ble reddet gjennom fredningsvedtak eller ved å flytte dem til friluftsmuseene, til i dag hvor det svært mye av bygningsvernet skjer gjennom at huseierne selv ønsker å ivareta sine hus etter antikvariske prinsipper. (Foto: Rørosmuseet)
– Det aller viktigste er at folk som besøker butikken skal få en god opplevelse og få kjenne på atmosfæren i ei ekte krambu, sier Kristin Olsen.