Hjem / Søknadsskjemaet til Norsk Smaksskule 2019 er ute

Søknadsskjemaet til Norsk Smaksskule 2019 er ute

Del
Norsk Smaksskule arrangerer for 7. år på rad gratis kursrekker for lærere og barnehagelærere. Nå er søknadsskjemaet for høstens oppstartskurs ute.

I 2013 startet Norsk Smaksskule med gratis kurs for lærere og barnehagelærere. Siden har smaksskulen kurset over 1000 skole- og barnehageansatte i hvordan man kan jobbe med barn for å skape positive atferdsendringer knyttet til mat, smak og kosthold, samt bygge kunnskap og holdninger til norsk matkultur. Til høsten arrangeres det seks kurs i henholdsvis Oslo, Bergen, Lom og Trondheim. Det vil bli holdt to kurs i både Lom og Oslo.Kursene er oppsatt på følgende datoer:

 

  • OSLO 19. OG 20. AUGUST MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • BERGEN 22. OG 23. AUGUST MED EINAR RISVIK OG FRODE SELVAAG
  • LOM 26. OG 27. AUGUST MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI
  • TRONDHEIM 28. OG 29. AUGUST MED EINAR RISVIK OG PER IVAR BERGET
  • OSLO 2. OG 3. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK, PER IVAR BERGET OG JØRN LIE
  • LOM 5. OG 6. SEPTEMBER MED EINAR RISVIK OG ARNE BRIMI

Søknadsskjema til kurset finner du her. 

 

For spørsmål omkring Norsk Smaksskule ta kontakt på tor(A)kulturarv.no eller tlf 951 76 019.

Publisert 
Onsdag, 20 February, 2019
Les også 

På grunn av situasjonen kring Corona, utset Norsk Kulturarv fristane på Ta eit tak og den nasjonale kulturlandskapsprisen til 1. mai.(Foto: Ola Aaseng)
I vinter har Norsk Kulturarv hatt mange henvendelsar frå medlemmar angåande berekning og utskriving av eigedomsskatt. Vi hadde dette temaet oppe, og kom med uttale frå årsmøtet vårt i 2018.
Kompensasjonsordning til bedrifter: I dag la regjeringen, sammen med VIRKE, LO, NHO og Finans Norge frem en ordning som sikrer kompensasjon for tapte inntekter på grunn av direkte eller indirekte koronastenging. Norsk Kulturarv forventer at våre næringsmedlemmer og Olavsrose-innehavere vil få hjelp og støtte gjennom denne kompensasjonsordningen for bedrifter. (Foto: Foto: Hans Kristian Thorbjørnsen)
Feir den Store vaffeldagen med vafler fra Ryfylkekokken, Frode Selvaag.