Hjem / Oppskrifter fra Ryfylkekokken

Oppskrifter fra Ryfylkekokken

Del
Lurer du på hva vi driver med på Norsk Smaksskules-kurs?

Da kan du laste ned oppskriftene til Ryfylkokken, Frode Selvaag her.

Publisert 
Fredag, 1 september, 2017
Les også 

Hjerleid har to ledige stillinger fra høsten 2018
Erik Lillebråten fra Norsk Kulturarv og Grethe Fossli fra LO signerte i dag avtala som innebêr ei stor satsing på arbeidarkultur i åra som kjem.
Norsk Kulturarv får ytterligere støtte fra Stiftelsen UNI til skadeforebyggende tiltak i forbindelse med «Ta et tak 2017/2018». Dette ble klart da Stiftelsen UNI i sitt styremøte nylig besluttet å innvilge ytterligere inntil kr. 3.500.000 til dette formålet.
På utkikk etter norsk tradisjonsmat? Her er ei super side du kan leite etter oppskrifter på juleribba og mange andre norske tradisjonsrettar.