Hjem / Oppskrifter fra Ryfylkekokken

Oppskrifter fra Ryfylkekokken

Del
Lurer du på hva vi driver med på Norsk Smaksskules-kurs?

Da kan du laste ned oppskriftene til Ryfylkokken, Frode Selvaag her.

Publisert 
Fredag, 1 september, 2017
Les også 

Styreleiar i Stiftelsen Norsk Kulturarv, Kirsti Kolle Grøndahl, heldt tale til Christian Sulheim under utdelinga av æresprisen førre veke. Her kan du lesa tala i sin heilskap.
Christian Sulheim frå Bøverdalen i Lom får Norsk Kulturarvs ærespris 2017.
Mange av Norsk Kulturarv sine medlemmer, eksempelvis eiere av små og mellomstore bedrifter, driver næringsvirksomhet tilknyttet kulturminner. Næringsinntektene er et viktig bidrag til arbeidet med å vedlikeholde kulturminnene. Denne typen aktører møter imidlertid reguleringer og krav som kan gjøre det utfordrende å drive næringsvirksomheten de har i dag, eller krevende å utvide næringsvirksomheten, eventuelt etablere en ny virksomhet i tillegg. Foto: Marit Bendz / Riksantikvaren
Styreleder i Norsk Kulturarv, Kirsti Kolle Grøndahl var leder for «Yrkesfaglig utvalg for immateriell kulturarv og verneverdige fag».. På vegne av utvalget har hun forfattet et brev som er sendt til Kunnskapsminister, Torbjørn Røe Isaksen. Her kan du lese brevet fra Kolle Grøndahl. (Foto heading: Terje Raake)