Hjem / Norsk Smaksskule / Norsk Smaksskule Vol2 - baking og smaking

Norsk Smaksskule Vol2 - baking og smaking

Del
I år er det fem år siden Norsk Smaksskule startet opp med kurs for skole- og barnehageansatte landet over. Formålet er å skape positive atferdsendringer knyttet til mat- og kostholdsvaner blant barn og unge landet over. Nå er tiden kommet for å tilby tidligere deltagere noe vi har valgt å kalle «Smaksskole Vol2».

#FULLBOOKA - VIL DU STÅ PÅ VENTELISTE? SEND E-POST TIL TOR@KULTURARV.NO#

Vol2-kurset er for deg som vil lære enda mer om mat, ernæring og kosthold av Einar, men inneholder også «Learning by doing» i form av kurs med Andre Løvaas og Per Ivar Berget. Andre Løvaas er landslagssjef på det Norske Bakelandslaget, og er regnet som den med mest kunnskap om baking i Norge.

Per Ivar Berget jobber til daglig i Norsk Smaksskule med å reise rundt å besøke skoler og barnehager, og har 20 års erfaring som kokk.  Kurset er for både skole- og barnehageansatte og vil finne sted i NOFIMA’s lokaler i Ås, Akershus – like utenfor Oslo. Einar Risvik kjenner de fleste som har fulgt norsk matkultur og Norsk Smaksskule. Risvik er dr Agric og har i en mannsalder vært blant de toneangivende forskerne og talspersonene for mat og smak i Norge.

Forskjellen fra de ordinære smaksskulekursene er at det på dette kurset legges opp til større grad av involvering av deltakerne. Hovedfokus under kurset vil bli atferdsendring, baking og smaking.

Sted: Nofimas lokaler i Ås, Akershus
Tidspunkt: 2. og 3. oktober 2018
Pris: Kr. 3.500
Søknadsfrist: 15. August
NB! Kurset vil bare bli avholdt om vi får minimum 20 påmeldinger. Her er det førstemann til mølla. 

PÅMELDING SENDES TIL tor@kulturarv.no.

Program:​ ​​ ​
2. Oktober
08.30  Oppmøte Nofima
08.45  Velkommen
09.00 Kurs med trener for bakelandslaget, Andrè Løvaas.
11.30 Lunsj
12.30 Kurs med Andrè Løvaas fortsetter
16.30 Kurs avsluttes

3. Oktober
08.30 Kurs med Einar Risvik og Per Ivar Berget
11.00 Lunsj
12.00 Kurset fortsetter
15.30 Avslutning og oppsummering
16.00 Vel hjem