Hjem / Liantunet blir medlem av Norsk Kulturarv

Liantunet blir medlem av Norsk Kulturarv

Del
Liantunet med Inge Johnsen(t.v) i spissen blir en en del av Stiftelsen Norsk Kulturarvs næringsnettverk.

Norsk Kulturarv har mange hundre medlemmer fra organisasjoner og næringsdrivende, som jobber med basis i den norske kulturarven. Nå blir Liantunet med kokk og gründer, Inge Johnsen en del av dette nettverket. Liantunet og Norsk Smaksskule har de siste årene etablert et god og nært samarbeid. Sammen deler de tanken om mat som en sentral del av kulturen og kulturarven vår. Johnsen og Liantunet er svært opptatt av det han kaller "lokalmat på hvermansens fat" - at lokalmat skal være tilgjengelig og oppnåelig for alle.
Norsk Smaksskule og Liantunet har gjennom flere år jobbet sammen i et kostholdsnettverk i regi av Gjensidigestiftelsen og vil også søke å forsterke og utvikle sitt samarbeid i månedene og årene som kommer.

Publisert 
Fredag, 29 mai, 2020
Les også 

Kulturmiljøer reddes i dag først og fremst av motiverte eiere og en løsningsorientert forvaltning. Stadig færre reddes av paragrafer.
Grunnet Covid-19 er Norsk Kulturarvs årsmøte for meldingsåret 2019 kansellert og vi vil heller avholde årsmøte samlet for meldingsåret 2019 og 2020 på våren/forsommeren 2021. Videre innkalling vil komme via e-post, Magasinet Kulturarven, og våre digitale plattformer.
Neste uke, uke 46, er det en storsamling på Hjerleid. Da skal det store Lafteforskningshuset settes opp, der det skal stå og ramme inn tunet på Hjerleid. Det blir et blikkfang.
Noe nytt, noe gammelt, noe lånt, noe arvet – det er Marit Jacobsens bunadshistorie. Hun var tre da hun fikk sin første bunad og 50 da hun fikk sin siste. Den hun har arvet markerer familierøttene, den nyeste hvor hun selv kommer fra.