Hjem / Klart for Volum 2-kurs i Lom

Klart for Volum 2-kurs i Lom

Del
Arne Brimi, Einar Risvik og Per Ivar Berget er klare for å ta imot 20 lærarar som kjem på Norsk Smaksskule sit kurs måndag 21. januar. No tilbyr smaksskulen meir kurs enn nokon gong. (Alle foto: Ingrid Blessom / Norsk Smaksskule)


Smaksskule-"veteran":
Einar Risvik

21.-22. januar går Norsk Smaksskule Volum 2 av stabelen på Brimibue i Lom. Eit nytt fullteikna kurs skal ta for seg smakspreferansar, identitet og terroir. Og kurshaldarane er kjende for dei som har fylgd smaksskulen dei siste åra. Einar Risvik, Arne Brimi og Per Ivar Berget har laga eit heilt eiga opplegg med fokus på mellom anna stadeigne smakar for kursdeltakarane på Norsk Smaksskule Volum 2. Dette konseptet byggjer på større grad av deltaking og involvering, og går enno meir i djubda på arbeidet med smak og matglede. Attendemeldingane etter volum 2-kurset på Ås i 2018 var strålande, og no lovar leiar for Norsk Smaksskule, Tor Valdvik fleire kurs av denne typa. - Vi har opplevd stor pågang til desse kursa og vi har absolutt planar om å både halde fram med og vidareutvikle volum 2-konseptet, seier Valdvik. Det ser såleis ut til å vera enno  meir å glede seg til for lærarar og barnehagelærarar landet over.

Les meir om Norsk Smaksskule Volum 2 her.

 

Publisert 
Fredag, 18 januar, 2019
Les også 

Europa Nostra annonserer i disse dager sitt program «7 Most Endangered» også kjent som «Europas 7 mest utsatte kulturminner». Programmet ble etablert i 2013 i forbindelse med organisasjonens 50 års markering i Athen, Hellas. Se nærmere vedlagte (engelskspråklige) hefte under relaterte filer.
Wenche og Sigbjørn Westreng kjøper Eidsverket. De ønsker å se Eidsverket i sammenheng med planene om utbygging av hestesportsenteret Big Dream Arena på Sagtomta.
Norsk Kulturarvs årsmøte er i år lagt til Molde, og Nesset Prestegard 3. og 4.juni 2019
25. - 26. april er det et stort "Trehusseminar" i Risør med tema "Næring og utvikling innenfor et verneverdig trehusmiljø". Det kommer folk fra hele Skandinavia for å høre foredrag og se på hvordan kommunen, kultur og næring fungerer sammen for bærekraftig bruk av verneverdige bygninger i Risør.