Home / Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Bull Jensen inn i Norsk Smaksskule

Del
Mariel Bull Jensen (30) er ansatt i Norsk Smaksskule fra og med 1. janaur 2021. Jensen skal jobbe med å utvikle Norsk Smaksskules eksisterende konsepter og nye prosjekter.

Norsk Smaksskule er inne i en fase hvor de skal utvikle nye prosjekter for framtida og styrker dermed staben med å ansette Mariel Bull Jensen etter at Per Ivar Berget sluttet i sin jobb fra 1. desember. Grunnet pandemien har Norsk Smaksskules aktivitet blitt både begrenset og endret i 2020 og nå rettes blikket fremover. Bull Jensen har hatt ulike roller innen matbransjen – senest som prosjektleder for Mat*Larm. 

Bull Jensen selv ser frem til å begynne i ny jobb. - Jeg gleder meg veldig til å få muligheten til å løfte og bane vei for nye spennende prosjekter i Norsk Smaksskule, sier hun. - Jeg ønsker å bidra til å spre kunnskap og sunne holdninger knyttet til mat, og på best mulig måte videreutvikle Norsk Smaksskule for fremtiden. Jeg er klar for en pangstart på 2021, og ser håp for fremtiden og Norsk Smaksskule.

- Vi ønsker å definere nye prosjekter for framtida og ønsket derfor å finne noen som kan komme inn og være med å utvikle Norsk Smaksskule videre. Vi ser på Mariel som en kanonsignering for smaksskulen og ser frem til å få henne med på laget, sier prosjektleder, Tor Valdvik. 

Publisert 
Tirsdag, 22 desember, 2020
Les også 

Styreleiar, Kirsti Kolle Grøndahl og direktør, Erik Lillebråten sendte denne veka brev til Familie- og kulturkomitèen og Utdannings- og forskningskomitèen på Stortinget. Her kan du lesa brevet i sin heilskap. (Foto: Hjerleid)
Eit offentleg utval nedsett av regjeringa vil rive det dei kallar "spøkelseshus" i distrikta for å gjera distrikta meir attraktive. - Hjelp folk å redde husa istaden, seier direktør i Norsk Kulturarv. (Foto: Skjermdump NRK)
Ved nyttår vart det gjennomført eigarskifte på Olavsrosestaden Hoel Gård på Nes i Ringsaker. Da tek gardgut, Christian Fredrik Sandberg(t.v.) over saman med sambuaren sin, Sabine Sønstebø.(Foto: Kathrine Sørgård)
Er du Norsk Smaksskules nye kokkekompis som skal inspirere og formidle matglede til skolebarn over hele landet? Nå inviterer vi DEG til digital audition - vinneren får mulighet til å bli Norsk Smaksskules ansikt utad og får muligheten til å lage mat og filme sammen med Arne Brimi. (Foto: Ingrid Blessom / Norsk Smaksskule)