Hjem / Bondelagslederen åpner Norsk Smaksskule 2019

Bondelagslederen åpner Norsk Smaksskule 2019

Del
Lederen av Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes står for åpningen av Norsk Smaksskule 2019. (Foto: Norges Bondelag)

Norges Bondelag og Norsk Smaksskule har felles interesse av å formidle norsk mat-, måltids- og råvarekultur. Nylig ble Norsk Smaksskule nominert av Norges Bondelag til "Embla Nordisk Matpris" og var del av felles reisefølge til Reykjavik på Island. Nå søker Bondelaget og smaksskulen ytterliggere samarbeid på strategisk nivå i tiden fremover. Under oppstarten av første kurset til Norsk Smaksskule i Oslo skal Bartnes stå for åpningen av Norsk Smaksskule 2019/20 i forbindelse med oppstarten av første kurset for "sesongen". I 2018 ble Norsk Smaksskule åpnet av fiskeriminister, Harald Tom Nesvik og i 2017 var det varaordfører i Oslo, Kamzy Gunaratnam som sto for åpningen.

 

Norsk Smaksskule startes opp 19. august og skal i ukene etter kurse ca 220 skole- og barnehagelærere i hvordan man kan skape positive atferdsendringer knyttet til mat, råvarer og kosthold. Dette er den 7. kursrekken i regi av Norsk Smaksskule.

Publisert 
Tirsdag, 18 juni, 2019
Les også 

Vi står overfor et spennende kommune og fylkestingsvalg nå i høst. Vi skal velge politikerne som vil få ansvar for å ta vare på kulturarven i bygder og byer. Hittil har dette temaet fått liten oppmerksomhet i valgkampen. (Foto: Karstugu, Fokstugu på Dovre, Oppland fylke er støttet av Kulturminnefondet (Foto Einar Engen))
Marker kommune i Østfold bli med i Norsk Kulturarvs kommunenettverk, "Dugnadslaget for kulturarven".
Foto: Arne Terje Sæter
Tusenvis av leirskolebarn i Troms og nordre Nordland vil få gleden av å være mannskap ombord i en nybygd nordlandsbåt fra neste år. (Foto: Arne-Terje Sæther)
Kulturarven nummer 85 er i postkassene til våre medlemmer. I denne utgåva er temaet stølsdrift.